Video2card – Impress your customer with video in print!

Nieuw product, nieuw business concept, een beurs introductie  en razend enthousiast over de nieuwe video die met passie hierover is gemaakt. Maar wat gaat er voor zorgen dat jouw doelgroep dat ook echt gaat bekijken? Op de website, plaatsen in de nieuwsbrief, of toch op YouTube? Waarom niet direct de video presenteren bij de beslisser, aan zijn bureau!

Hoe doen wij dat? Wij doen het iets anders en zorgen dat de video direct op het bureau van de beslisser komt. Niet op zijn scherm maar op een prachtig geprinte card die iets extra’s heeft als je de card openmaakt. Een LCD scherm die de video haarscherp laat zien met bijbehorend indrukwekkend geluid!

…en wat gebeurt er dan:

Dan gaat jouw doelgroep de video echt beleven en worden alle zintuigen geprikkeld! Niet 1 keer maar uit onderzoek meerdere keren! En daarna wordt de Card binnen de organisatie doorgegeven en doorgegeven. De indruk is gemaakt!

Wilt u ook echt indruk maken, ga dan naar www.video2card.com